Migliorin Lotiune impotriva caderii parului (fara alcool) - 125 ml

191,40 RON
Livrare gratuita
Cod produs - SKU C54
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Loţiunea-spray cu acţiune delicată, în bază de plante (extracte de Mei, Nalbă, Sulfină, Pătlagină, Coada-calului, Lăptucă, Sunătoare, Hamamelis, Anghinare, Muşeţel, Brusture, Păpădie, Pătlagină, Castanul-porcesc, Mac sălbatic, Lavanda, Trandafir, Mei, Nalbă-mare), chratină hidrolizată, proteină de mătase, fără alcool, cu cheratină, vitaminele B5 şi H, microelemente (fier, zinc, cupru, magneziu) a fost concepută special pentru părul uscat şi sensibil, pentru pielea iritată a capului. Loţiunea contribuie la alimentarea bulbului pilos cu oxigen, la revitalizarea şi întărirea aceastuia. Este recomandată în cazul căderii părului, pruritului pielii capului, pentru stimularea creşterii noilor fire de păr.

Volum: 125 ml.

SKU
C54
Brand
Beneficii

Un component important este extractul de mei – o cereală cu o concentraţie înaltă de acid silicic, care intră în componenţa firului de păr. Graţie provenienţei sale vegetale şi faptului că este un mineral chelatic, acidul silicic este uşor absorbit în păr, asigurând procesul de regenerare şi întărire a părului. Extractul de mei este bogat în aminoacizi, vitamine (A, B1, B5, PP, acid pantotenic), minerale (P, Mg, F, Mn, Si), care au rol important în menţinerea proceselor metabolice normale în piele şi bulbul firului de păr. Extractul de mei îmbunătăţeşte esenţial starea părului şi a pielii, evită deshidratarea, restabileşte structura degradată şi previne căderea părului.


Utilizare

Se aplică uniform, prin pulverizare, la rădăcina părului, se masează în piele până când începe să acţioneze. Recomandat pentru utilizarea zilnică. Se recomandă folosirea împreună cu şamponul Migliorin împotriva căderii părului.

Ingrediente

Extracte de plante (mei, nalbă, sulfină, pătlagină, coada-calului, lăptucă, sunătoare, hamamelis, anghinare, muşeţel, brusture, păpădie, pătlagină, castanul-porcului, mac sălbatic, levănţică, trandafir bătut, mei, nalbă-mare) Pantotenat de calciu. Pantenol Cheratină hidrolizată. Proteină de mătase hidrolizată. Acid citric

Motive

Loţiunea-spray cu acţiune delicată, produsă pe bază de plante, fără alcool, cu extracte vegetale, cheratină, vitaminele B5 şi H, microelemente (fier, zinc, cupru, magneziu) a fost concepută special pentru părul uscat şi sensibil, pentru pielea iritată a capului. Loţiunea contribuie la alimentarea bulbului pilos cu oxigen, la revitalizarea şi întărirea lui. Este recomandată în cazul căderii părului, pruritului pielii capului, pentru stimularea creşterii noilor fire de păr.

Contraindicatii / Precautii – Intoleranta, sensibilitatea individuala la oricare dintre componentii produsului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review