SanoTint Masca de par cu proteina de matase - 200 ml

113,40 RON
Livrare gratuita
Cod produs - SKU C46
Stoc limitat

Masca de mătase SanoTint intens hidratează și regenerează firele de păr. Conține proteine din matase și este un produs eficient pentru a obtine un par stralucitor, moale, matasos și puternic. Datorită componentelor emoliente care hidratează și hrănesc, masca învăluie delicat firul de păr, prevenind apariția vârfurilor despicate. Oferă regenerare rapidă, părul devenind îngrijit și protejat ca niciodată. Extractul de Mei auriu, pantotenatul de calciu și biotina conținute în mască redau vitalitatea părului deteriorat. După folosirea măștii SanoTint părul este ușor de pieptănat.

Volum: 200 ml

SKU
C46
Brand
Beneficii

Având efect de hidratare intensă și regenerare, masca cu proteine de mătase este un mijloc eficient pentru atingerea unui rezultat incredibil: părul devine strălucitor, moale, mătăsos, ascultător, nu se mai rupe. Datorită componentelor emoliente care hidratează și hrănesc părul, masca învăluie delicat fibra firului de păr și previne despicarea acestuia la vârf. Asigură regenerarea instantanee. Părul dumneavoastră va arăta îngrijit și va fi protejat ca niciodată. Pelicula invizibilă previne murdărirea părului și menține coafura. Extractul de mei auriu, pantotenatul de calciu și biotina din componența acesteia redau părului deteriorat vitalitatea. Înlătură electricitatea statică, părul putând fi pieptănat cu ușurință.

Motive

Folosirea regulată a măştii de mătase SanoTint asigură restabilirea structurii părului degradat, îngrijirea eficientă şi protecţia lui de acţiunea agresivă a factorilor de mediu. Îmbunătăţeşte esenţial aspectul exterior al părului şi şi restabileşte structura lui.

Contraindicatii / Precautii – Intoleranta, sensibilitatea individuala la oricare dintre componentii produsului.

Utilizare

După spălarea părului cu şampon, se aplică o cantitate mică de mască (10 ml) pe părul puţin umed sau uscat uşor cu un prosop. Se uniformizează pe toată lungimea părului. Se lasă să acţioneze câteva minute, apoi se clăteşte cu apă şi se usucă.

Ingrediente

Extract de mei Biotină Pantotenat de calciu Mătasă hidrolizată Acid lactic Linalool

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review