Vopsea par SanoTint Light cu ulei de mei auriu si extracte din plante - 125 ml

117,00 RON
Livrare gratuita
Cod produs - SKU C001

Vopseaua de păr SanoTint Light este produsul cel mai inofensiv pentru vopsirea menajată și de durată a părului. Datorită unei formule speciale este potrivită chiar și pentru pielea sensibilă, predispusă la alergii. Conține ingredienți naturali valoroși precum: Proteina hidrolizată de Grâu, Extract de Mesteacăn, Extract din frunze de Struguri roșii, Acid ascorbic, Extract de Mei, Extract din frunze de Măslin, Pantotenat de calciu, Suc de frunze de urzică.

Volum: 125 ml

SKU
C001
Brand
Motive

Este o vopsea de generaţie nouă lipsită de amoniac, acesta distrugând structura firului de păr, de metale grele și parabeni. În plus, compoziţia vopselei este formată din substanţe de îngrijire a părului.Vopseaua SanoTint face parte din aşa-numitele vopsele seminaturale, adică conţine o cantitate minimă de coloranţi chimici (max 1%). Nu au fost înregistrate cazuri de reacţie alergică la vopseaua SanoTint.

Descriere scurta

Vopseaua SanoTint conţine ulei de mei auriu. Acesta este bogat în siliciu organic, care hrăneşte rădăcina părului, favorizând creşterea acestuia. Iată de ce, după utilizarea vopselei SanoTint, părul devine mai sănătos, plăcut la atingere. Oricum, după vopsire se recomandă utilizarea balsamului anexat. Acesta întăreşte părul, conferindu-i catifelare şi luciu deosebit.

Utilizare

Instrucţiuni de folosire: Amestecaţi bine, într-o cană obişnuită, în proporţii egale vopseaua şi emulsia fixativă. Nu uitaţi să vă puneţi mănuşile. Aplicaţi pe părul nespălat amestecul obţinut cu un pieptene sau cu o perie, deosebit de atent – la rădăcina părului. Lăsaţi vopseaua să acţioneze 15-30 minute. Spălaţi vopseaua cu apă caldă şi uscaţi părul cu un prosop. Aplicaţi pe păr puţin balsam. Distribuiţi-l pe păr cu pieptenele. Nu spălaţi! Coafaţi părul cu ajutorul foehnului şi pieptenelui.

Recomandări pentru vopsire: De regulă, părul nu se spală înainte de vopsire. El poate fi spălat doar în cazul în care este foarte murdar, îmbâcsit cu fixativ sau foarte gras. La spălare se va evita masarea excesivă a pielii capului. Vopseaua se aplică pe părul în prealabil uscat cu un prosop. În cazul vopsirii primare, vopseaua se va aplica pe tot părul. La vopsirea rădăcinilor crescute, vopseaua se aplica iniţial pe rădăcini. Peste 15-20 minute, emulsia rămasă se aplică pe toată lungimea şi capetele părului pentru o perioadă de 10 minute, după expirarea căreia vopseaua se înlătură cu apă. Părul se spală cu şampon. Temperatura şi durata de acţiune au rol decisiv asupra rezultatului vopsirii. La cald părul se vopseşte mai repede. Pentru vopsirea intensă perioada de acţiune va fi de circa 30 minute, recomandându-se acoperirea părului cu o căciuliţă şi înfăşurarea lui cu un prosop.

Erori de vopsire şi cauzele acestora:

Eroare

Cauză posibilă

Culoare prea închisă

A fost aleasă o nuanţă prea întunecată Păr prea subţire

Culoare prea deschisă

A fost aleasă o nuanţă prea deschisă

Nu s-au vopsit toate firele

A fost aplicată prea puţină vopsea Păr prea alb Păr prea gros Păr tratat cu mijloace de îngrijire.

Ingrediente

Fixative: Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-30, Lauryl Alcohol, Myristyl Alcohol, Oleyl Alcohol, Etidronic Acid, Tetrasodium EDTA, Oxyquinoline Sulfate.

Revitalising conditioner : Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Panicum Miliaceum Extract, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Isopropyl Stearate, Calcium Pantothenate, Biotin, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Isoeugenol, Geraniol, Limonene, Benzyl Salicylate, Eugenol, Hydroxycitronellal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review