Trecerea dintre sezoane: Toamna este și despre noi începuturi. Începe școala, revenim la muncă după un concediu, iar odată cu schimbarea vremii contează mult cât de adaptabil este corpul nostru la aceste schimbări. Dacă puterea de adaptabilitate a corpului este redusă, imunitatea noastră scade, se dă peste cap somnul, apar probleme în comunicare, dezechilibre emoționale și hormonale. Pentru a avea o trecere cât mai lină în sezonul rece, ne-am gândit să venim în ajutorul corpului cu o serie de produse care ajută la creșterea capacității de adaptare și ajustare a corpului.

Uleiurile esențiale de citrice ne vor îmbunătăți atât capacitatea de adaptare, cât și cea de comunicare. Capsulele Relax sunt cel mai bun produs pentru reglarea somnului, stimulând producerea naturală de serotonină. Capsulele cu ulei din semințe de Rodii și Nigenol susțin echilibrarea hormonală.

Imunitate și rezistență: Ți-ai pus vreodată întrebarea de ce odată cu începutul toamnei, răcim mai des? Odată cu ofilirea frunzelor și a florilor, cantitatea de uleiuri esențiale din aerul pe care îl respirăm se reduce semnificativ, acesta fiind motivul principal al înmulțirii virușilor și bacteriilor. Această situație poate fi ameliorată cu ajutorul uleiurilor esențiale Vivasan, care cresc cantitatea de fitoncide din aerul pe care îl respirăm. Produsele cu uleiuri esențiale aplicate pe pielea noastră și suplimentele alimentare specializate au același efect, stimularea imunității și lupta eficientă împotriva virușilor și fungilor.

Articulații sănătoase: Perioada rece a anului îți provoacă dureri de articulații? Vivasan vine cu o soluție pentru toate persoanele care suferă de dureri articulare sau au mâinile și picioarele tot timpul reci. Crema de Ienupăr îți va încălzi mâinile și picioarele reci, crescând mobilitatea articulațiilor. Capsulele Harpagin (cu ulei esențial de tămâie) și amestecul Blue Relief sunt în topul produselor cu efect antiinflamator. Bucură-te de perioada rece a anului cu articulații sănătoase și fără dureri.

Piele sensibilă: Gerul de afară, umiditatea excesivă și aerul uscat din încăperi au un impact negativ asupra pielii noastre. Aceasta devine mai uscată, sensibilă, iritată, descuamată și crapă ușor. Aceste schimbări drastice de anotimp sunt resimțite în special de pielea sensibilă a copiilor sau de către persoanele cu un fond alergic. Noi am venit cu soluții, Crema de Jojoba e ideală împotriva gerului și umidității, iar linia Vivaderm Med are grijă de tenul tău sensibil și te protejează în această perioadă.